Om os

Velkommen til oplukkere.dk – en webshop, hvor vi fokuserer på alt indenfor oplukkere, proptrækkere og tilbehør til øl og vin. Vores mål er at oplukkere.dk er den webshop, du går til, når du har brug for at købe nye oplukkere samt andet tilbehør til øl og vin. Køb dem til eget brug eller som gaver. Hvis du søger produkter, som vi ikke forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at skaffe produktet til jer :-)

Når du handler på oplukkere.dk får du:

  • 14 dages fuld returret
  • Billig fragt med GLS til en pakkeshop nær dig med Track & Trace (leveringstid 2-3 hverdage)
  • Kvalitetsprodukter til de bedste priser
  • Sikker betaling via SSL forbindelse

Troels Jensen
Rang af Førsteoplukker

Oplukkere.dk ejes og drives af Troels Jensen. Troels er uddannet som geolog i 2009, da den økonomiske krise var på sit højeste. Det var umuligt for ham at få et job indenfor geologi i Vesten, så han flyttede til Kina for at arbejde for et kinesisk olieselskab og for at undervise engelsk, mens han tog en grad i kinesisk på højt niveau.

Efter han kom tilbage til Danmark gik han igen som arbejdssøgende. Da han var godt træt af jobusikkerheden, besluttede han sig for at tage sagen i egen hånd og kastede sig ud som iværksætter - Oplukkere.dk er hans anden virksomhed.

Når han ikke arbejder på sine virksomheder er han i træningscenteret, hvor han pruster og stønner over vægtløftning, eller henslængt på sofaen, hvor han læser om historie og rumforskning, eller sammen med sine venner, som han meget gerne drikker iskolde øl med - deraf ideen til Oplukkere.dk!

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os pr. mail, hvis du har spørgsmål til din ordre eller til et produkt, eller hvis du har forslag til nye produkter :-)

Skriv til os på e-mail:
kontakt@oplukkere.dk

Kontaktoplysninger:
Oplukkere.dk
Jagtvej 215A, 9. mf. tv.
2100 København Ø
kontakt@oplukkere.dk
Tlf.: 60 52 52 29

CVR nr.: 36537930
Online Dreams IVS adresse

Partnere


Miljøvenligpakning